• slide-01
  • slide-02
  • slide-03
  • slide-04

Over FBA Adviesgroep

FBA Adviesgroep werd zo'n vijftien jaar geleden opgericht door Gerard Freund en Pauline Bosland. Inmiddels bestaat FBA Adviesgroep uit twintig adviseurs. Ervaren mensen met veel kennis van zaken. FBA-adviseurs zijn Bbz-specialist in hart en nieren. Wij beschikken vanzelf- sprekend over een gedegen bedrijfseconomische achtergrond. Daarnaast hebben we allemaal onze sporen verdiend als ondernemer, in het bankwezen of als MKB-adviseur. Die kennis en ervaring nemen wij mee bij de levensvatbaarheidsonderzoeken die wij uitvoeren.

Onze adviseurs zijn gevestigd in Zeeland, Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Daardoor zijn we goed op de hoogte van uw lokale en regionale economische situatie en de ontwikkelingen in uw regio. Profiteer van onze know how.

ISO gecertificeerd
Het waarborgen van kwaliteit, continuïteit en efficiency staat hoog in het vaandel bij FBA. Daarom zijn wij ISO 9001-2008 gecertificeerd. Deze ISO-norm legt de nadruk op klantte- vredenheid, kwaliteitszorg en continue verbetering. Het certificaat is een extra waarborg         voor goede, onafhankelijke adviezen.

home Over FBA

Vestigingen

’s-Hertogenbosch
T 073-6908180

Bergen op Zoom
T 0164-247430

Amsterdam
T 06-55385910