• slide-01
  • slide-02
  • slide-03
  • slide-04

Ondernemers

U heeft plannen. U wilt een eigen bedrijf beginnen. Of u heeft een bedrijf en wilt een doorstart maken. Dat moet een succes worden. Dat betekent hard werken en doorzetten. Maar u staat er gelukkig niet alleen voor. Uw gemeente kan u helpen. Daarvoor is de Bbz-regeling ontwikkeld. Bbz betekent: Besluit bijstandverlening zelfstandigen. Voor starters geldt een kredietmaximum van € 35.677. Voor gevestigde ondernemers is het kredietmaximum € 193.784.

De Bbz-regeling bestaat inmiddels 25 jaar en is een groot succes. Soms heeft een ondernemer een goed plan maar kan hij of zij geen lening krijgen van de bank. In die gevallen kan de on- dernemer eventueel van de gemeente een krediet krijgen. En soms ook een tijdelijke inkomens- ondersteuning. Tienduizenden ondernemers maakten al gebruik van de Bbz-regeling.

Maar uw gemeente wil natuurlijk wel weten of uw plan haalbaar is. Vaak vraagt de gemeente aan FBA Adviesgroep om dat haalbaarheidsonderzoek te doen. En in sommige gevallen kan de gemeente ons vragen om u te begeleiden bij de start van uw onderneming.

Onze dienstverlening aan ondernemers bestaat uit:

home Ondernemers

Vestigingen

’s-Hertogenbosch
T 073-6908180

Bergen op Zoom
T 0164-247430

Amsterdam
T 06-55385910